1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

STEFANOVIĆ VERUJE U SVOJ TIM: ‘Specifična utakmica, izvanredna prilika za nas da napredujemo!’

Objavljeno: 22.10.23 u 18:45

‘Radujemo se utakmici’.

Trener FMP-a, Nenad Stefanović je pred duel sa Crvenom zvezdom poručio da ih očekuje speicfična utakmica, jer se tim sa Malog Kalemegdana smenio trenera, ali da veruje u naporan rad.

– Čeka nas specifična utakmica protiv ekipe koja je promenila trenera i koja će svakako pokazati određenu reakciju. Nevezano za to reč je o evorligaškom timu i suvišno je pričati o njegovim kvalitetima. Mi se utakmici radujemo, izvanredna prilika za nas da napredujemo. Dobro smo trenirali, verujem u svoju ekipu i verujem da ćemo iz kolo u kolo podizati nivo igre – naveo je Stefanović.

Podsetimo, u okviru četvrtog kola AdmiralBet ABA liga u ponedeljak od 18 časova košarkaši FMP-a dočekaće Crvenu zvezdu. Takođe, ekipa iz Železnika omogućila je besplatan ulaz za ovaj susret, što je lepa vest i sigurno nas očekuju pune tribine.

SA AERODROMA PRAVO NA PARKET: Sferopulos održao prvi trening u Zvezdi! (FOTO)

1
0

1 Komentara

  1. Dal je sramota da se daju izjave pred ove mečeve? Odigrajte i ćutite a o ostalim stvarima govorite slobodno. Vreme, filmovi, saobraćaj…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter