0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/FK Vojvodina

SLS: Voša našla recept za bedem Surduličana, Radnički nakon preokreta slavio u Lučanima!

Objavljeno: 22.10.23 u 20:01

Odlično fudbalsko veče.

Fudbaleri Vojvodine dočekali su surdulički Radnik u okviru 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 18 ćasova. ‘Stara dama’ je odnela je pobedu rezultatom 3:0 i tako pronašla recept da savladala bedem tima sa juga zemlje. Voša je povela u 8. minutu pogotkom Kembela i već tri minuta kasnije došli do drugog gola kada je Vukanović povećao prednost svog tima.

Domaćin je bio vidno raspoložen pa je do kraja prvog dela došao i do trećeg gola u 45 minutu a strelac je bio Milosavljević na asistenciju Zukića. Izabranici Ranka Popovića su u drugom delu čuvali prednost koju su stekli u prvom poluvremenu i rutinski priveli utakmicu kraju. Voša se sada nalazi na petom mestu sa 17 bodova, dok su Surduličani na 13 poziciji sa 9 bodova.

U istom terminu odmerili su snage Mladost Lučani Radnički Niš, a tim sa Čaira je slavio rezultatom 2:1. Domaćin je bolje otvorio susret i bio konekretniji i stvarao više šansi, a kruna svega toga bilo je i vođstvo od 1:0. Naime, defanzivci niške ekipe napravili su penal, a sa bele tačke bio je precizan Frajdej i rezultatom 1:0 se otišlo na odmor.

U drugom delu izabranici Nikole Trajkovića dodali su gas i preuzeli terensku inicijativu, ali su defanzivci Mladosti dugo odolevali naletima gostiju. Ipak je bedem domaćina pokleko u 71. minutu kada se Miljan Škrbić odlično snašao u kaznenom prostoru, zagradio, okrenuo i savladao Stamenkovića.

Nakon deset minuta posle sjajnog centaršuta Jovanovića lopta dolazi do Ilića koji je zahvatio loptu na prvu i sa ivice kaznenog prostora matirao Stamenkovića i doveo svoj tim do pobede. Lučanci su sada na osmom mestu sa 15 bodova. dok je  Radnički  napredovao za dve pozicije i sada je 12. sa 11 bodova.

Standings provided by Sofascore
3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter