0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

SFEROPULOS SA NESTRPLJENJEM ČEKA DEBI: ‘Ostvarićemo velike stvari!’

Objavljeno: 22.10.23 u 20:20

‘Vrlo sam počastvovan što sam postao trener Crvene zvezde.’

Novi strateg tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos je istakao da je uzbuđen što je na kormilu ‘crveno-belih’ i da jedva čeka prvu utakmicu.

-Vrlo sam počastvovan što sam postao trener Crvene zvezde. Za mene je važno da budem deo porodice i ovom prilikom se zahvaljujem predsedniku Čoviću i menadžmentu koji su me doveli ovde. Uzbuđen sam što ću trenirati ovaj tim. Možemo da uspemo, da ostvarimo velike stvari, ali samo zajedno: menadžment, igrači, navijači koji su fantastični. Uzbuđen sam i nestrpljiv da krenu utakmice, da izgradimo tim, ali na terenu, tim svakako već imamo i da donesemo uspeh klubu – naveo je Grk.

Priliku za debi imaće u ponedeljak u AdmiralBet ABA ligi protiv FMP-a.

-Znamo kako da nastavimo u toku sezone, uradićemo dosta stvari, idemo korak po korak, ali najvažnije da igrači shvate šta želim od njih, ali da ne trpi naša igra u međuvremenu. Najvažnija stvar je da tim ostane zajedno, da se bori zajedno i da nastavi – poručio je Sferopulos.

Podsetimo, juče su se Duško Ivanović i tim sa Malog Kalemegdana rastali, a iz kluba su ekspresno našli zamenu, pa je grčki stručnjak preuzeo kormilo Zvezde. Takođe, danas je odradio prvi trening sa ekipom, a nakon susreta sa FMP-om, očekuju ga dva paklena derbija protiv Partizana Evroligi i regionalnom takmičenju.

SA AERODROMA PRAVO NA PARKET: Sferopulos održao prvi trening u Zvezdi! (FOTO)

 

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter