0
Domaći fudbal

Marko Scepovic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Vozdovac and Novi Pazar at stadium Vozdovac on October 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SĆEPOVIĆ OTKRIO KO JE ZASLUŽAN ZA NJEGOV DOLAZAK U PAZAR: ‘Bile su druge opcije, ali…’

Objavljeno: 22.10.23 u 21:55

‘Kontakt je postojao mesec dana pre mog dolaska.’

Novi Pazar se ovog leta pojačao na najbolji mogući način, a dolazak Ljajića, Šćepovića i Sume to potvrđuje, a počinju i rezultati da se naziru. Marko Šćepović je u razgovoru za Meridian Sport govorio zbog koga je došao u tim kraj Jošanice i da se brzo adaptirao.

-Kontakt je postojao mesec dana pre mog dolaska. Međutim, imao sam tad opcije za inostranstvo koje sam čekao, ali nisam se dogovorio sa klubovima. Postojale su opcije za Grčku i Izrael posle toga, ali se opet pojavio Novi Pazar, Ljajić je u međuvremenu došao, pozvao me je i sve je brže i lakše išlo kada je on potpisao. Bila mi je želja da opet zajedno igramo, prošli smo sve mlađe kategorije Partizana i reprezentacije. Ponovo smo ovde i već počinjemo da se razumemo na terenu kao pre – započeo je.

Istakao je da su ambicije kluba visoke.

-Ambicije su da završimo u prvih pet ekipa. Treba da odigramo što bolje do zimske pauze, da sakupimo što više bodova, budemo među prvih sedam, osam i mislim da posle priprema kada se svi spremimo da će ekipa biti jako dobra i nezgodna za svakog protivnika. Negde po kvalitetu smo odmah tu, uz Partizan, Zvezdu, TSC i Čukarički – jasan je nekadašnji as ‘crno-belih’.

Pohvalio je rad TSC-a Čukaričkog.

-Nisam stigao da pogledam sve ekipe. Partizan sam pratio svaki put kada sam mogao za svih 10 godina koliko sam bio u inostranstvu. TSC je zdrava sredina, vidi se da rade dobar posao, takvih klubova treba što više u Srbiji. Čukarički je stabilan u poslednjih par godina. Mislim da treba tome da se priključe još tri, četiri ekipe kako bi liga bila dodatno bolja – poručio je Šćepović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter