0
Domaći fudbal

Milos Vazura FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN KAO RIJALITI PROGRAM: Vazura tvrdi da ne zna o čemu Duljaj priča, a dugovanja ne postoje prema novajlijama!

Objavljeno: 22.10.23 u 13:25

Ovo što se dešava u FKP zaista kao da je epizoda „South Park-a“.

Igor Duljaj se pred kamerama AreneSport oglasio kako se gotovo svima u klubu duguje novac i da se nema za osnovne stvari, ali njega je u izjavi za Večernje novosti to je demantovao defakto prvi čovek crno-belih, Miloš Vazura.

„Zaista ne znam zašto je Duljaj rekao da igrače izbacuju iz stanova, da nemaju za mleko, kada to nikako nema veze sa istinom i činjeničnim stanjem. Jedna grupa momaka, ona koja je bila u klubu i pre prelaznog roka, dobila je plate 15. septembra, a deset dana kasnije zaradu su podigla još jedanaestorica“, rekao je Vazura.

Generalni direktor je rekao da dugovanja postoje, ali da su pojačanja crno-belih dobila sav novac koji im je obećan.

„Novajlijama se praktično ništa ne duguje. Mesečna primanja fudbalera su između 10.000 i 50.000 evra, u zavisnosti od jačine ugovora. Pojačanja su u poslednja tri meseca inkasirala između 100.000 i 160.000 evra. Postoje dugovanja prema onima koji su bili u Partizanu i pre letnjeg prelaznog roka, od toga se ne beži, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju“dodao je on.

„Proveravali smo stanarine svih igrača i nikome ne preti izbacivanje. Javnost mora da zna da prvotimci potpisuju ugovore sa stanodavcima, a da u sklopu ugovorne obaveze postoje sredstva namenjena baš za to. Klub ne plaća igračima kirije, oni to rade sami“, završio je Vazura.

4
24

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter