0
Fudbal

Aleksandar Stanojevic Partizan - Loznica Kup Srbije 6.4.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KRAJ AVANTURE U TURSKOJ ZA STANOJEVIĆA: Srbin napustio Konju!

Objavljeno: 22.10.23 u 12:42

Slobodan u izboru nove sredine.

Iako je sezona počela sa sjajnih sedam bodova iz tri utakmice, ekipa Aleksandra Stanojevića je vezala četiri poraza i samo jedan remi zbog čega je skliznula na tek 14. mesto na tabeli i sada se već polako bori za opstanak u najvišem rangu.

Poznato je koliko je najjači rang Turske nepredvidiv i konkurentan, pa je svaki pad u formi kritičan, što je nateralo vlasnike tima iz nekadašnjeg Ikonijuma da razmatraju promenu šefa struke.

Ipak, došlo je do prekida saradnje stratega sa turskim klubom, pa je nakon jučerašnjeg poraza došlo do rastanka dve strane.

„Izgubili smo kod kuće i zato se izvinjavam navijačima. Naravno, kao trener, preuzimam odgovornost. Večeras ću se sresti sa čelnicima kluba da razgovaramo o budućnosti. Imam veliko poštovanje prema klubu i navijačima, tako da ćemo naći najbolje rešenje za sve“, rekao je Stanojević.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter