0
AdmiralBet ABA Liga

Damir Javor Crvena zvezda - Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ABA LIGA DONELA ODLUKU: Evo ko će deliti pravdu na mečevima Crvene zvezde i Partizana!

Objavljeno: 22.10.23 u 11:20

Jedno veoma nepopularno ime među navijačima će suditi 

ABA liga je odredila arbitre za ponedeljašnje srpske derbije u kojima će se sastati večiti rivali. FMP će ugostiti Crvenu zvezdu u Železniku, dok će Partizan igrati kao gost protiv Mega Bemaxa u Hali sportova „Ranko Žeravica“. Obje ekipe su trenutno neporažene sa skorom 3-0, te će nastojati da održe svoje pobedničke serije u domaćem takmičenju.

Na utakmici između FMP-a i Crvene zvezde, pravdu će deliti Igor Dragojević iz Crne Gore, koji je takođe bio sudija na meču protiv Virtusa u Bolonji. On će biti podržan od strane Aleksandra Milojevića iz Kruševca i Krešimira Katića iz Hrvatske.

S druge strane, sudije za meč Partizana i Mege biće slovenačko-hrvatska trojka na čelu sa iskusnim Damirom Javorom, a pomagaće mu sunarodnik Sašo Petek. Četvrti sudija na ovom susretu biće Denis Hadžić iz Rijeke.

Utakmica između FMP-a i Crvene zvezde počinje od 18:00 časova, dok će Mega i Partizan započeti svoj meč dva sata kasnije. Obe utakmice obećavaju uzbuđenje i intenzivan košarkaški spektakl pred očima strastvenih navijača obe ekipe.

4
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter