1
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/MozzartTV

ŠTO SE TIČE TITULE, MI TO MESTO PREPUŠTAMO NEKOM DRUGOM: Žemberi istakao da TSC nema budžet da igra Ligu šampiona!

Objavljeno: 21.10.23 u 14:43

Ipak, Kup je moguće uzeti neke naredne godine.

Prvi čovek TSC-a iz Bačke Topole, Janoš Žemberi, je za kamere Mozzart TV govorio o svom timu u Evropi, Lazetiću, ali i šansama da li njegov tim može da postane prvak Srbije.

Ceo intervju Žemberija za MozzartSport možete pročitati OVDE.

„Stvarno nam se nacrtalo i ne preostaje nam ništa drugo nego da uživamo u tome i da svaki gol i svaki bod da proslavimo kao nešto plus. Realno, sve ekipe u grupi su mnogo jače i sa većom tradicijom, organizovani klubovi. Mada, i to što smo mi tu možemo da zahvalimo našoj organizaciji i velikim ulaganjima. Lepo je to kada čovek ulaže, a to mu donese neki plod. Nama jeste i sada uživmo u tome“.

O Žarku Lazetiću je rekao sledeće.

„Saradnja nam je odlična, jer da nije takva verovatno nam ne bi bio trener. Žarko je sjajan čovek, a pokazao je i da je dobar trener i dobar je psiholog. Ceo klub dobro funkcioniše sa Žarkom. Generalno, ja sam sa svakim trenerom bio dobar i uvek mi je bilo žao kada sam nekoga morao da otpustim. Ne volim da otpuštam trenere, volim da verujem u njih i dajem im šansu, volim da budem strpljiv jer mislim da se to uvek isplati. Ne samo u sportu, već i u privatnom i poslovnom životu“

Dodaje o čestim promenama trenera.

„Ljudi su nervozni i malo haotični. Kada se napravi restart kod ekipe to može stvarno da donese rezultat za utakmicu-dve, ali dugoročno to nije dobro“.

Nemaju baš ambicije za vrh tabele.

„Pa to je tako. Onaj koji osvoji Mozzart Bet Superligu treba da ide u Ligu šampiona i tamo dostojno predstavlja Srbiju. Mi taj budžet nemamo i to mesto prepuštamo nekome drugom. Mi se zadovoljavamo time da se pored Zvezde i Partizan borimo za treće mesto, a ako se zadesi prilika za drugo, treba da budemo spremni, kao što smo i bili. Što se tiče Kupa, u većini država to osvajaju manje ekipe. Nažalost, kod nas Kup davno nije osvojio niko osim Zvezde i Partizana, što mi je malo i kritika za nas, za Savez, jer taj kup ne bi morao da bude tolika imperija za Zvezdu i Partizan, ta dupla kruna, jednostavno, kup bi trebalo da bude šansa za manje klubove“.

 

3
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter