0
Košarka

Kevin Creswell Rivers Billy Baron Maik Zirbes Stratos Perperoglu ABA Liga, Crvena Zvezda - Partizan, polufinale, prva utakmica Belgrade, Serbia on Mart 23. 2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

OD ZVEZDE DO MEKSIKA: Bivši košarkaš crveno-belih napravio egzotičan transfer!

Objavljeno: 21.10.23 u 16:55

Jasno je da mu karijera ide silaznom putanjom

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Kejsi Rivers, koji je postao poznat po svojim izvanrednim igrama u Evropi, donosi svoje bogato iskustvo u Meksiko, pridruživši se timu pod imenom Fuerca Rehija. Nakon zapažene karijere u raznim evropskim klubovima, Rivers je odlučio da zaključi svoju košarkašku priču igrajući u egzotičnom okruženju Meksika.

Sa 36 godina, Rivers će pružiti važno iskustvo i vođstvo Fuerca Rehiji u njihovom nastojanju da se domognu plej-ofa meksičkog nacionalnog šampionata. Tokom svoje karijere, Rivers je stekao reputaciju pouzdanog igrača, a posebno je bio značajan tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi gde su osvojili titule u KLS ligi i ABA ligi.

Sa impresivnih 206 nastupa u evropskim takmičenjima, Rivers je imao prosečan učinak od 8,1 poena, 2,3 skoka i jedne asistencije po utakmici. Njegova košarkaška avantura počela je u Latini, a potom je igrao za različite klubove širom Evrope, uključujući klubove poput Real Madrida, Panatinaikosa i Zenita.

Fuerca Rehija je sigurno uzbuđena zbog dolaska Riversa, nadajući se da će njegovo iskustvo i veštine doprineti njihovom uspehu u nadolazećoj sezoni meksičke lige. Rivers, sa svojim bogatim košarkaškim znanjem, predstavljaće značajan dodatak timu dok se bore za uspeh u domaćem takmičenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter