0
Košarka

FOTO: Printscreen/YouTube

NOVI SKANDAL TRESE NBA LIGU: Nekadašnji drugi pik na draftu optužen za ubistvo mlade devojke!

Objavljeno: 21.10.23 u 17:33

Jezivo je šta rade košarkaške zvezde u poslednjih par godina

Majka devojke tragično ubijene Džejmi Džoni Heris, u blizini Univerziteta Alabama u januaru ove godine, podnela je tužbu protiv trojice muškaraca koji su bili igrači na univerzitetu u to vreme.

Među optuženima je i Brendon Miler, izbor broj dva na NBA draftu 2023, koji se priprema za svoju ruki sezonu sa Šarlot Hornetsima.

Dvojica drugih optuženih su Darijus Majls i Majkl Dejvis. Obojica su već optuženi za teško ubistvo u vezi sa smrću Džejmi Džoni Heris, koja je imala samo 23 godine kada je ubijena 15. januara 2023. godine.

Prema tvrdnjama policijskog detektiva, oružje koje je policija identifikovala kao oruđe zločina izvađeno je iz automobila Brendona Milera. Međutim, advokat ovog NBA igrača tvrdi da Miler nije imao nikakvog saznanja o prisustvu oružja u njegovom vozilu i da nije bio upućen u nameru svojih saputnika. Prema advokatu, pištolj je bio sakriven ispod odeće u vozilu, sugerirajući da Miler nije imao pojma o njegovom postojanju.

Očekuje se da će Brendon Miler morati da se suoči sa optužbama i dokaže svoju nevinost u vezi sa ovim slučajem. Porodica Džejmi Džoni Heris, uz podršku svoje advokatske ekipe, traži pravdu za svoju izgubljenu voljenu osobu, dok se slučaj nastavlja pred sudom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter