0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RBLeipzig

LAJPCIG DOMINIRAO PRED ZVEZDU: Bikovi nadigrali Darmštat pred meč Lige šampiona!

Objavljeno: 21.10.23 u 17:55

Jasno je da srpskom prvaku neće biti lako

Fudbaleri Red Bul Lajpciga pripremaju se za uzbudljivu utakmicu u okviru Lige šampiona protiv Crvene zvezde, a poslednji uspeh u Bundesligi samo je pojačao njihovo samopouzdanje. Lajpcig je u osmom kolu Bundeslige slavio protiv Darmštata rezultatom 3:1, ističući svoj napadački potencijal i golgetersku efikasnost.

Lois Openda, jedan od ključnih igrača Red Bul Lajpciga, istakao se kao prava pretnja za protivničke timove. Nedavno je postigao golove protiv renomiranih klubova poput Mančester sitija i Bajerna, dok je u poslednjem meču protiv Darmštata dodao još dva gola na svoj konto. Njegova forma predstavlja ozbiljan izazov za odbranu Crvene zvezde.

Iako je Lajpcig ove sezone pokazao promenljivu igru u Bundesligi, njihova dominacija nad Darmštatom je pokazala da imaju kapacitet za ubedljive pobede. Ova pobeda služi kao odlična uvertira pred nadolazeći meč sa Crvenom zvezdom, podstičući očekivanja navijača i igrača tima da će ponoviti svoj uspeh i u Ligi šampiona.

Duel između Red Bul Lajpciga i Crvene zvezde zakazan je za sredu, 25. oktobra, obećavajući uzbuđenje i napetost na terenu, dok će ljubitelji fudbala širom sveta s nestrpljenjem iščekivati ishod ovog susreta.

Ostali rezultati:

Frajburg – Bohum 2:1
Hofenhajm – Ajntraht Frankfurt 1:3
Union Berlin – Štutgart 0:3
Volfsburg – Bajer Leverkuzen 1:2

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter