0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester United

JUNAJTED JEDVA DO POBEDE NAD ŠEFILDOM: Dalo evrogolom doneo tri boda svom timu!

Objavljeno: 21.10.23 u 23:45

Igru briši, bodove piši.

Fudbaleri Mančester junajteda gostovali su ekipi Šefilda u okviru devetog kola engleske Premijer lige od 21 čas. Tim Erika ten Haga došao je do petog trijumfa ove sezone u domaćem šampionatu rezultatom 2:1. Gosti su poveli golom sjajnog Mektominaja u 28. minutu na asistenciju Bruna Fernadeša.

Nisu dugo mirovale mreže, pa je Mekbrni u 34. minutu izjednačio rezultat sa kojim se otišlo na odmor. U drugom delu Junajted se dosta mučio da dođe do pogotka, a domaćin se dobro branio, Međutim, Šefild je posustao u 77. minutu kada je  Lindelof  uočio  Daloa na ivici kaznenog prostora, a ovaj opalio i evrogolom doneo slavlje ‘crvenim đavolima’.

Šefild je u nezgodnoj situaciji pošto su poslednji na tabeli sa svega jednim bodom, a u sledćem kolu gostuju Arsenalu. Mančester  je sada na osmom mestu sa 15 bodova, a u narednom meču idu na megdan Mančester siitju u velikom derbiju.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter