0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

POPOVIĆ VERUJE U SVOJ TIM: ‘Potrudćemo se da u nedelju naš rad vidi ceo stadion!’

Objavljeno: 20.10.23 u 17:10

‘Čeka nas jedan disciplinovani protivnik, ekipa koja je možda najbolje defanzivno organizovana.’

Trener Vojvodine, Ranko Popović je pred duel sa Radnikom na konferenciji za medije rekao da su se za vreme reprezentativne pauze maksimalno posvetili radu i da će to pokazati na terenu.

-Čeka nas jedan disciplinovani protivnik, ekipa koja je možda najbolje defanzivno organizovana. Imali smo dve nedelje da se posvetimo radu i mogu da kažem da bih bio presrećan ako budemo svi videli deo onoga što su momci radili na treninzima ove nedelje – započeo je.

-Sa velikim zadovoljstvom to mogu da vam prenesem, a mi ćemo da se potrudimo da u nedelju to vidi ceo stadion. Igra, odnos, zalaganje, sve je dijemetralno suprotno od drugog poluvremena u Novom Pazaru. S nestrpljenjem očekujem da vidim da li će ekipa da ponovi to sve u nedelju na utakmici – dodao je on.

Dotakao se utakmice protiv Novog Pazara gde su njegovi izabranici poraženi rezultatom 3:1.

– Ne znam gde su edukovani i kako su fudbalski vaspitavani i ko je kome rekao da tri boda kod kuće i na strani nisu ista i da igra bude toliko drugačija. Ako znaš da igraš fudbal, onda ga igraš onako kako treba da ga igraš. Znam da ti momci imaju mnogo više potencijala, ali moraju i oni da budu spremni da ga daju – poručio je strateg ‘stare dame’.

Optimističan je, ali je ipak realan.

-Optimista sam, ali nisam euforičan, realista sam ali je ove nedelje bilo milina da gledam kako rade. Igrači su shvatili neke stvari, ali to sad sve trebamo da prebacimo na teren – jasan je.

Pozvao je navijače u što većem broju.

-Želim da iskoristim ovu situaciju da javno poručim našim navijačima da dođu u što većem broju jer su nam zaista potrebni. Zapravo, uvek su nam potrebni, ali želim da dođu i da naprave ambijent podrške i da guramo jedni druge. Obično ne radim ovakve stvari, ali želimo da uradimo na terenu nešto zbog čega će oni kasnije da žele da dolaze. Hoću da pokažemo da smo zajedno, da možemo i da hoćemo da pravimo novu i bolju priču za sve nas – istakao je Popović.

Podsetimo, fudbaleri Vojvodine u nedelju od 18 časova dočekuju Radnik Surdulicu u okviru 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

OTAC TIJANE BOŠKOVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Turci hteli da je vrbuju, tražili promenu prezimena u Boškoglu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter