0
Domaći fudbal

FOTO: Starpsort

NOVI PAZAR NEOSVOJIVA TVRĐAVA ZA ‘BRĐANE’: Tim kraj Jošanice se vratio na pobednički kolosek! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.23 u 19:20

Veoma bitna pobeda.

Fudbaleri Novog Pazara dočekali su Čukarički u okviru 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 17 časova. Tim Siniše  Dobrašinovića ostvario je trijumf minimalnim rezultatom 1:0 i ostvarili drugu pobedu u nizu protiv još jednog nezgodnog protivnika koji je prošle sezone bio u Top 5.

Čovek odluke bio je Marko Obradović u 81. minutu na asistenciju Sume, a ceo meč je odigrao i Adem Ljajić, tako da se čini da je ova reprezentativna pauza prijala Pazarcima. Domaćin je došao do gola nakon greške jednog defanzivaca gostiju, a Suma je došao do lopte, prešao golmana, šutirao i pogodio stative, ali je na nju naišao Obradović koji se gol linije samo ‘ćušnuo’ u gol.

Novi Pazar se sada nalazi na šestom mestu sa 16 osvojenih bodova i u narednom kolu gostuje ekipi TSC-a. Sa druge strane, Čukarički nakon ovog poraza zauzima četvrtu pozicija sa isto osvojenih bodova, a sledećoj utakmici dočekuje Vojvodinu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter