0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ VEĆ DOMINIRA: Sezona u NBA ligi nije ni počela, a Srbin već flertuje sa tripl-dablom! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.23 u 08:20

Izuzetna partija u dresu Denvera

Uoči početka nove sezone, Denver Nagetsi su poslali jasnu poruku rivalima – čuvajte se, jer Nikola Jokić je spreman da brani Denverovu titulu sa svim što ima!

U poslednjem meču predsezone, Nagetsi su trijumfovali nad Los Anđeles Klipersima rezultatom 103:90, revanširajući im se za poraz u prethodnom duelu i postavivši skor od 3:2 pred početak takmičenja.

Jokić je bio apsolutna zvezda utakmice, pruživši MVP performansu. Sa neverovatnih 25 poena, 14 skokova i osam asistencija u samo 28 minuta igre, srpski košarkaš je briljirao na terenu. Već na poluvremenu, gde je proveo 17 minuta, bio je veoma blizu tripl-dabla sa 18 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Jokić je takođe impresionirao preciznim šutevima, pogodivši tri trojke iz šest pokušaja. Jedna od tih trojki došla je u ključnom trenutku kada su Nagetsi imali tesnu prednost od 58:57, nakon čega su samo povećavali razliku, koja nije pala ispod ove cifre do kraja utakmice.

Osim Jokića, još trojica igrača Denvera su bila dvocifrena. Kaldvel-Poup, Nađi i Aron Gordon su svako doprineo sa po 13 poena, dok je Džamal Marej za manje od pola sata igre zabeležio osam poena.

Sa druge strane, Klipersi su predvodili Hajland sa 25 poena i sedam skokova, dok su Man i Pauel dodali po 10 poena, ali to nije bilo dovoljno da zaustave Jokića i nadmoć Denvera.

Nagetsi će započeti sezonu 25. oktobra kada će dočekati Los Anđeles Lejkerse. Očekuje se da će Nikola Jokić, sa ovakvim sjajnim performansama, predvoditi Denver ka novim pobedama i odbrani titule. NBA liga, budite spremni – Nikola Jokić je u potpunosti spreman za izazove koji dolaze!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter