0
Evroliga

FOTO: Starsport

IVANOVIĆ ZADOVOLJAN ZALAGANJEM SVOG TIMA: ‘Borili smo se, dali smo sve od sebe!’

Objavljeno: 20.10.23 u 23:20

 ‘Imamo mnogo stvari koje treba dokazati timu.’

Trener Crvene zvezde, Duško Ivanović je nakon poraza od Virtusa naveo da je zadovoljan svojim timom koji se borio, ali na kraju nije uspeo.

-Prvo, čestitam Virtusu. Igrali su dobro i igrali su onako kako smo očekivali da će igrati. Mislim da je velika razlika za nas, i mislim, što je još važnije, naš šut za tri poena u prvih 20 minuta. Borili smo se, i veoma sam zadovoljan svojim timom. Borili smo se i na kraju izgubili smo utakmicu, ali moram reći da su moji igrači zaista dali sve od sebe i pružili maksimum koji mogu – istakao je on.

Poručio je da imaju još dosta stvari koje treba dokazati i da je srećan.

-Imamo mnogo stvari koje treba dokazati timu. Razlika je viđena u ovoj posebnoj igri, ali nema više toga za reći. Srećan sam; borili smo se i to je bila razlika – jasan je Ivanović.

Podsetimo, tim sa Malog Kalemegdana poražen je od Virtus Bolonje rezultatom 85:79 u okviru četvrtog kola Evrolige i to je treća izgubljena utakmicu u nizu za srpskog predstavnika u ovom takmičenju.

DULJAJ IMAO NESVAKIDAŠNJE IZLAGANJE: ‘Neka se ljuti ko god hoće, neka rade sa mnom šte god žele…’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter