0
Evrokupovi
In-Beom Hvang

Inbeom Hwang Crvena Zvezda vs Young Boys, UEFA Champions League, Group G football match in Belgrade, Serbia on Oct. 3. 2023. (photo by David Damnjanovic/STARSPORT)

HVANG JE POVREĐEN: Bahar saznao užasne vesti pred meč Zvezde i Lajpciga!

Objavljeno: 20.10.23 u 10:18

Njegov nastup u Nemačkoj je pod znakom pitanja

Crvenu zvezdu muče novi problemi pred ključni meč Lige šampiona protiv Lajpciga, pošto se nakon Osmana Bukarija povredio i južnokorejski reprezentativac Hvang In-Beom. Pitanje je da li će biti spreman za ovu važnu utakmicu.

Hvang se ranije vratio sa reprezentativne pauze zbog povrede butnog mišića, zbog čega nije nastupio protiv Tunisa. Bol je osetio tokom zagrevanja, nakon čega je odlučio da ne igra i vratio se u Beograd gde je počeo proces oporavka i laganih treninga.

Meč sa Javorom u subotu će sigurno propustiti, a za Crvenu zvezdu je sada ključno pitanje hoće li biti spreman za Ligu šampiona. Sa Bukarijem već van tima, potencijalni izostanak Hvanga In-Beoma bio bi veliki udarac za srpskog šampiona.

Trener i medicinski tim intenzivno rade na oporavku ovog važnog igrača kako bi ga što pre vratili na teren, a odluka će biti doneta u narednim danima, što ostavlja navijače u neizvesnosti pred važan evropski duel.

1
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter