0
Domaći fudbal

grobari navijaci fans supporters flags zastave during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI SU U ŠOKU: Partizan će morati da igra na naredna dva gostovanja bez podrške navijača!

Objavljeno: 20.10.23 u 10:47

Najgore što krivica uopšte nije njihova

Fudbaleri Partizana održavaju svoju lidersku poziciju u Superligi Srbije nakon devet odigranih mečeva, sa četiri boda više od rivala Crvene zvezde. Iako su navijači bili izostavljeni sa stadiona tokom domaćih utakmica, Partizanov tim pod vođstvom Igora Duljaja nije osetio pad u performansama, čak ni na gostujućem terenu.

Međutim, situacija će se promeniti u naredna dva meča van stadiona Humske. Kazne koje su izrečene Novom Pazaru i Radničkom 1923 direktno će uticati na crno-bele. Prema odluci Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Novi Pazar je kažnjen sa dve utakmice bez prisustva publike, dok su Kragujevčani kažnjeni sa jednim susretom bez navijača. Ove kazne odnose se i na gostujuće pristalice.

Partizan će biti pogođen ovim sankcijama jer će se usled promenjenog rasporeda suočiti sa Radničkim 25. oktobra i Novim Pazaru 5. novembra, kada će oba meča biti odigrana bez podrške njihovih vernih navijača. Iako situacija u vezi sa Kragujevčanima nije potpuno jasna, s obzirom na to da su kažnjeni za redovno kolo, duel sa Partizanom je odloženi meč koji je trebalo da bude odigran letos.

Ipak, Partizan će imati podršku svojih navijača na gostovanju u Kupu Srbije protiv Jedinstva Ub zakazanom za prvi novembar. Ovaj susret pružiće priliku aktuelnom lideru Superlige da oseti podršku svojih navijača, dok će izostanak istih na narednim ligaskim gostovanjima predstavljati izazov za tim Igora Duljaja.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter