0
Evrokupovi
Omri Glazer

FOTO: Starsport

GOLMAN SITIJA ANALIZRAO GLAZERA: Da li je otkrio šta je najveća slabost čuvara mreže Crvene zvezde!

Objavljeno: 20.10.23 u 11:55

On je ponudio svoju analizu

Mančester siti se suočio sa izazovima posle dva uzastopna poraza, ali su uspeli da se vrate na pobednički kolosek zahvaljujući taktičkoj mudrosti rezervnog golmana Stefana Ortega.

Iako su Građani bili bez nekoliko ključnih igrača zbog povreda, uspeli su da pobede Crvenu zvezdu zahvaljujući razumevanju slabosti protivničkog golmana Omrija Glazera.

U prvom poluvremenu duela sa šampionima Evrope, Glazer je pružao fantastične odbrane, ali je Ortega primetio njegove slabosti.

Sedeo sam na klupi protiv Crvene zvezde. Video sam u prvom poluvremenu da imamo mnogo šuteva na gol iz peterca, i da uglavnom pokušavamo sa visokim loptama. Njihov golman uopšte nije bio loš, ali je bio fokusiran na šuteve u gornje uglove – poručio je Stefan Ortega.

Tokom poluvremena, Ortega je podelio svoje zapažanje sa saigračima Rodriju i Alvarezu.

Rekao sam im da nema potrebe da postižu lepe golove. Ponovio sam da treba da šutiraju po zemlji, jer je teren bio nakvašen. Uz to lopte Lige šampiona su vrlo brze i nezgodne za golmane. Obećao sam im da će sigurno pogoditi ako ciljaju donje uglove.

Ovaj trijumf je označio povratak Mančester sitija na pobednički put, pokazavši važnost timskog rada i sposobnosti igrača da prepoznaju i iskoriste slabosti protivničkih ekipa. Ova pobeda će sigurno podići moral Građana dok se pripremaju za naredne izazove u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter