1
Evroliga
Danilo Anđušić

FOTO: STARSPORT

ANĐUŠIĆ PROVOCIRA DELIJE: Košarkaš Partizana jednom objavom izazvao gnev navijača Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 20.10.23 u 09:50

Evo šta su mu zamerili

Večiti rivali iz Beograda, Crvena zvezda i Partizan, suočili su se sa izazovima u Evroligi proteklih dana, beležeći poraze koji su ih privremeno uzdrmali, ali ne i oborili.

Crno-beli su prvo poraženi od Barselone, a potom su doživeli još jedan neuspeh protiv Olimpijakosa. S druge strane, crveno-beli nisu imali sreće protiv Monaka. Ovi rezultati su doveli do pritiska na oba tima da se vrate na pobednički kolosek.

Crvena zvezda ima priliku da ispravi svoj učinak u petak uveče protiv Virtusa u Bolonji. Za ovaj tim, sledeći meč je ključan kako bi se izbegla nedelja obeležena porazima. Utisak je da su oba tima, Partizan i Crvena zvezda, prokockala šanse za pobede u utakmicama koje su morale da okončaju u svoju korist, posebno imajući u vidu okolnosti.

Ipak, uprkos porazima, ostaju lepi komentari na atmosferu koja je vladala u „Štark Areni“ tokom utakmica večitih rivala. Atmosferu je pohvalio i bivši NBA superstar Kemba Voker, koji je upisao debi na evropskim parketima nakon oporavka od povrede. Nakon meča sa Crvenom zvezdom, Voker je izrazio divljenje navijačima, rekavši da nikada nije video ništa slično.

Na ove reči odgovorio je i Danilo Anđušić, igrač Crvene zvezde, koji je na društvenoj mreži Twitter stavio emotikon koji oponaša razmišljanje.

U sekciji komentara bek Partizana je dobio veliki broj odgovora ljutih pristalica crveno-belih.

Interesantno će definitivno biti u međusobnom okršaju dva velika protivnika koji je na programu već sledeće nedelje.

17
14

1 Komentara

  1. Nikog ne provocira , ne spinujte. Samo je rekao istinu koju znaju svi , samo je ne prihvataju pojedinci.
    Svako navija za svoje što je legitimno i tako treba da bude sa željom da se suparnik-protivnik poštuje. Onda sa takvim stavom se pokazuje veličina kliba i pripadnost.
    SAMO JEDAN TIM SAMO JEDAN GRAD
    SAMO PARTIZAN SAMO BEOGRAD

    Sportski pozdrav

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter