0
Evropske lige

Dusan Vlahovic celebrates after scoring a goal during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRBIN ODUŠEVIO JUVENTUS: Evrogol iz „makazica“ u režiji Vlahovića! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.23 u 17:50

Mladi napadač se, kako stoje stvari, oporavio od povrede

Fudbaleri Juventusa gostuju ekipi Milana u nedelju od 20 časova i 45 minuta, u okviru 9. kola italijanske Serije A. Biće ovo bez sumnje derbi kola, s obzirom na poziciju i formu u kojoj se nalaze obe ekipe.

Odlična vest za sve navijače „Stare dame“ jeste povratak na teren srpskog napadača, Dušana Vlahovića, koji se oporavio od povrede leđa, koja ga je odvojila neko vreme sa terena. Podsećamo, Vlahović je propustio dva meča u Seriji A kao i dve kvalifikacione utakmice Srbije protiv Mađarske i Crne Gore.

Klub iz Torina objavio je na svom tviter nalogu snimak sa treninga ekipe, na kojem se vidi efektan gol Srbina, koji je nakon odličnog centaršuta uputio neodbranjim šut „makazicama“. Koliko je potez bio dobar, govori i reakcija oba rezervna golmana.

 

 

Vlahović je ove sezone u prvenstvu upisao 6 nastupa, na kojima je zabeležio 4 gola i 1 asistenciju.

 

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter