1
Fudbal

Montenegro's supporters during Group G UEFA EURO 2024 qualifications football match between Serbia and Montenegro in Belgrade, Serbia, on Oct. 17, 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

OGLASILI SE NAVIJAČI CRNE GORE: ‘Obilić u žutom panciru je ukrao zastavu!’

Objavljeno: 19.10.23 u 14:20

Potpuno neshvatljiv sukob.

Tokom utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo izmedju Srbije i Crne Gore, desio se incident na tribinama. Jedan od navijača našeg nacionalnog tima je oduzeo zastavu gostima, a evo šta su oni rekli o celokupnom dogadjaju:

‘U toku drugog poluvremena iz prostora koji je bio rezervisan za redarsku sluzbu, „srpski obilic sa zutim pancirom“ je prisao ogradi i ukrao okacenu zastavu Udruzenja Crnogoraca Kula, znaci zastavu koja nije navijacka zastava i koja se prvi put i „kacila“ na nasoj ogradi. Nakon toga dolazi do nase reakcije i sukoba sa redarskom sluzbom i manjeg kontakta sa navijacima Srbije.

„hrabri Obilic i nekoliko Jugovica sa zapada“ trce sa velikim plijenom preko tribine ali na njihovu zalost nalijecu na par momaka iz CG koji im lagano oduzimaju zastavu i pokusavaju da je vrate do nase tribine. U nemogucnosti da pridju kavezu zastavu pokusavaju da daju komesaru za bezbjednost FSCG koji se nalazio na terenu. Zastavu im oduzima Zandarmerija zbog provjere i poslije 5/6 min ipak dozvoljava da bude vracena i urucena osobi iz FSCG koji nam je i vrace.
Citava prica oko same zastave staje u ovih par recenica. E sad da se ne nastavljaju dalja prepucavanja, mi smo na nasu reakciju i stav ponosni, imate li se vi cime ponosit u vasoj akciji to vidjite sami, pa kako vam obraz dozvoli. Iskoristicemo ovo saopstenje da se zahvalimo sluzbi Hitne pomoci Srbije koja se nalazila u blizini naseg kaveza i koja je nakon utakmice reagovala i pruzila pomoc momcima koji su imali povrede.’ – stoji u njihovom saopštenju.
5
11

1 Komentara

  1. VAMA SE OD OBIKICA VISE SVIDJA. KURTI A I RAMA. KAD VAS BUDU KLALI MI CEMO MALCICE DA NE POZURIMO PAR NEDELJA PA CEMO
    ONDA DA VAS SPASAVAMO

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter