0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 20: Nikola Milutinov of Olympiacos looks on during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 15 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus at Stark Arena on December 20, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MILUTINOV U EPIZODI – ‘DOBRO PAMTIM SVE’: ‘Mnogo sam zahvalan Dušku Vujoševiću!’

Objavljeno: 19.10.23 u 12:23

Sada je jedan od najboljih centara Evrope, ali dobro pamti ko mu je pružio prvu pravu priliku.

Srpski centar i redovni član reprezentacije Nikola Milutinov ovog leta se vratio u Evroligu, zaduživši opremu grčkog Olimpijakosa. U uvodna tri kola pokazao je zašto je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u Evropi, ali se jako dobro seća momenta kada mu je Dule Vujošević pružio prvu priliku na velikoj pozornici:

Kosarka Euroleague season 2013-2014
Euroleague
Partizan v Barcelona
Nikola Milutinov
Beograd, 21.11.2013.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘Ako se dobro sećam, bila je to utakmica sa Bešiktašom u Turskoj. Nisam siguran, ali mislim da sam dobio da odigram poslednjih 20-30 sekundi na toj utakmici. Mnogo sam zahvalan treneru Dušku Vujoševiću što mi je dao šansu da igram u Evroligi sa samo 17 godina.’ – rekao je Nikola u razgovoru za Sport Klub.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter