0
Evroliga

FOTO: Twitter/Fenerbahçe Beko

EVROLIGA: Fener deklasirao ASVEL, Žalgiris ubedljiv protiv Baskonije, Ljulj presudio Milanu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.23 u 23:56

Sjajno košarkaško veče.

Košarkaši Fenerbahčea su okviru četvrtog kola Evroliga dočekali ASVEL i ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 101:86. Francuski tim je i pored ubedljive prednosti na poluvremenu ispustio prednost i doživeo četvrti poraz od starta sezone i nalaze zakucani na poslednjem mestu. Naredno kolo turski gigant gostuje minhenskom Bajernu, dok će Lion na megdan Virtus Bolonji.

U drugom meču Baskonija je dočekala neugodini Žalgiris i doživela poraz rezultatom 99:82. Gosti su odlično počeli duel, ali se Španci nisu lako predavali, međutim, nakon poluvremena litvanski tim je nastavio silovito i rutinski priveo susret kraju. Sledeći meč  Baskonija gostuje Panatinaikosa, Žalgiris dočekuje Valensiju.

U poslednjem susretu večeri odmerili su snage Real Madrid Olimpija MIlano, a Italijanima ni kvalitet Mirotića nije vredeo, pošto su ‘kraljevi’ došli do pobede rezultatom 88:71. Gosti su imali kontrolu utakmice na početku, ali je onda u igru ušao legendarni  Serhio Ljulj  i svojim iskustvom rešio utakmicu. Madriđani u narednom kolu igraju ‘El Klasiko’ protiv Barselone.

Gosti će sledeču utakmicu igrati protiv Albe Berlin u gostima.

NANELI TRAGIČAR ILI IPAK OŠTEĆEN? Potez o kome bruji čitava Evropa! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter