0
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ UPOZORAVA PRED SPARTAK: „Nema kombinovanja, ova utakmica je za nas kao derbi“!

Objavljeno: 19.10.23 u 18:20

Trener „crno-belih“ ne prepušta ništa slučaju

Fudbaleri Partizana u petak od 20 časova gostuju protiv Spartaka u Subotici u okviru 12. kola MozzartBet superlige Srbije. Klub iz Humske je trenutno u seriji od 8 vezanih pobeda i lider je šampionata.

S druge strane, subotičani igraju promeljivo pošto imaju 5 pobeda i isto toliko poraza ali se nalaze u gornjoj polovini tabele. Uoči ovog meča, za medije je govorio trener „crno-belih„, Igor Duljaj, koji je nekoliko puta istakao važnost ove utakmice, koja dolazi posle reprezentativne pauze.

Imaju na klupi mladog stručnjaka koji je napravio odličan rezultat protiv TSC-a u prošlom kolu, to je najveća opomena da nema opuštanja. Ne znamo u kakvom stanju je teren. Izuzetno je važno da ovu utakmicu shvatimo maksimalno ozbiljno jer je prva posle pauze najvažnija, ujedno i najteža – rekao je Duljaj i dodao:

 

from left Mihajlo Ilic, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Arandjel Stojkovic, Kristijan Belic, Aldo Kalulu, Franck Kanoute and Matheus Bonifacio Saldanha during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Spremali smo se, znam iz iskustva da je ova utakmica najvažnija, kao derbi. Moramo da maksimalno da se pripremimo za ono što nas očekuje.

Na pitanje da li navijači mogu da očekuju kombinovani sastav, usledio je negativan odgovor Duljaja.

Nema kombinovanja jer je ovo najvažnija utakmica, to je derbi za nas, finale, ništa drugo me ne interesuje, samo Spartak.

 

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Upozorio je još jednom da će Spartak sigurno biti motivisan pred svojim navijačima da se prikaže u najboljem svetlu.

U poslednje vreme rezultati tamo su uvek bili teški, oni nisu slučajno pobedili TSC. Biće mnogo teško, ali imamo veliki motiv, a to je da će ogroman broj navijača doći da podrži Partizan. Očekujem pun stadion, da se osećamo kao domaćini jer se fudbal igra zbog publike. Biće motivisani, verujem da će teren da bude ;dobar, da dozvoli ekipama da igraju fudbal jer to publika zaslužuje – zaključio je Duljaj.

 

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter