0
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

Serbia's head coach Dragan Stojkovic celebrates during Group G UEFA EURO 2024 qualifications football match between Serbia and Montenegro in Belgrade, Serbia, on Oct. 17, 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

TAJNA IZ SVLAČIONICE: Otkriveno šta je Piksi rekao igračima Srbije na poluvremenu meča protiv Crne Gore!

Objavljeno: 18.10.23 u 19:20

Velika pobeda Srbije u Beogradu

Fudbalska reprezentacija Srbije je sinoć napravila veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo pobedivši selekciju Crne Gore rezultatom 3:1. Ova ubedljiva pobeda pod vođstvom selektora Dragana Stojkovića Piksija, donosi nadu i oduševljenje navijačima širom zemlje.

Utakmica je bila napeta od samog početka, sa brzim golom Aleksandra Mitrovića u 9. minutu, ali je Crna Gora uzvratila prelepim pogotkom Stevana Jovetića, izjednačivši rezultat na poluvremenu. Međutim, hrabra reakcija Orlova u drugom poluvremenu donela je tri nova boda za Srbiju. Aleksandar Mitrović je postigao drugi gol za svoju ekipu, dok je Dušan Tadić zapečatio pobedu trećim golom.

Ključni trenuci utakmice desili su se u svlačionici tokom poluvremena. Selektor Piksi je, prema rečima Nikole Milenkovića, podstakao igrače na mirnoću i samopouzdanje.

Selektor nam je na poluvremenu rekao da ostanemo mirni i rekao je da zna da ćemo da dobijemo utakmicu, da nastavimo sa istom igrom, da ćemo dati drugi gol i da ćemo pobediti. To je ono što nam je bilo potrebno da sačuvamo mirnoću, jer je bio šok kada smo primili gol za 1:1. Posle toga smo dobro reagovali i kao tim odneli pobedu – prepričao je situaciju iz svlačionice Bleki.

Ova pobeda čini Srbiju bližom plasmanu na Evropsko prvenstvo, a navijači se nadaju nastavku ovakvih sjajnih performansi u budućim utakmicama. Sledeći izazov za Orlove je ključna utakmica protiv snažne selekcije Rumunije, koja će biti još jedan test za njihovu odlučnost i timsku igru. Srbija je sada na korak do ostvarivanja fudbalskog sna, a nacija se zajedno sa ekipom nada uspehu na evropskoj sceni.

10
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter