0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOU PIKSIJA NA KONFERENCIJI: „Ugovor mi ističe krajem godine…. onda aufiderzen“! (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.23 u 09:50

Selektor se malo našalio sa novinarima

Fudbaleri Srbije zagazili su jednom nogom na EURO 2024. nakon sinoćnje pobede protiv Crne Gore sa 3:1 na stadionu „Rajko Mitić„. Bili su „Orlovi“ bolji, opasniji, konkretniji i na kraju sasvim zasluženo odneli pobedu.

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, govorio je za medije nakon velike pobede, gde se dotakao i isteka ugovora krajem kalendarske godine.

– Nije bilo, kome je do priče? Ko da priča o tome, tu su ove utakmice, nije bio prioritet. Meni ugovor ističe, 31. decembra 2023. godine, na kraju ove godine, tad mi ističe ugovor. Možda ćete da imate drugog selektora, otkud znam, mislim nikad se ne zna, svašta je moguće. Mogu dve strane da se ne slože, da se izljubimo… Svi treneri imaju klauzule, ako se kvalifikuješ, produžava se, ako ne… Onda je aufiderzen. Nego, gledajte ove hotele po Nemačkoj da rezervišete na vreme, da ne bude problem – rekao je Stojković.

 

 

Naša selekcija dočekuje Bugarsku 19. novembra i to će biti sjajna prilika da se zabeleži još jedna pobeda pred svojim narodom i da se sa stilom ode na Evropsko prvenstvo, prvi put od 2000.

12
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter