0
Lifestyle

FOTO: NMT

Osetite magiju brzine adidas Adizero Boston 12 iz ugla Biljane Cvijanović, bivše profesionalne atletičarke!

Objavljeno: 18.10.23 u 07:30

Kao neko ko trči gotovo svaki dan već 25 godina, patike su moj najveći saveznik i partner

Ova duga trkačka karijera omogućila mi je da isprobam mnogo različitih modela adidas patika za trčanje, kao i to da svoje performanse unapređujem zahvaljujući njihovim inovativnim modelima. Tako ovih dana trčim u Adizero Boston 12, koje su već nakon prvog nošenja u potpunosti opravdale sva očekivanja.

Zamislite brze i lagane korake i mekoću pod nogama. To je ono što vam pruža adidas Adizero Boston 12 tokom treninga ili trke. Kombinacija živih boja i čistih linija ne samo da izgleda moderno, već pokazuje da je ova patika stvorena sa jednim ciljem – da vas učini agilnim i brzim.

 

FOTO: NMT

 

Patika je namenjena za maksimalno poboljšanje performansi, bez obzira na to da li trčite kratke intervale ili duge distance.Ovo je omogućeno jako dobrim kombinacijama materijala koji patiku čine veoma laganom, mekanom, ali istovremeno vrlo stabilnom. Lagana konstrukcija smanjuje otpor i pospešuje prirodan korak, pa je ovaj model idealan izbor za one koji teže da postignu svoje najbolje vreme.

Razlike koje sam sada osetila u odnosu na prethodne Boston verzije jesu veća stabilnost prednjeg dela stopala, ali istovremeno izuzetna mekoća prilikom udarca od tlo, što je od velikog značaja kod dužih intenzivnih trčanja, kao što su polumaraton i maraton.

 

FOTO: NMT

 

Gornji deo patike napravljen je od neke vrste mrežice sazonama koje obezbeđuju fiksiranje, odnosno zaključavanje srednjeg dela stopala, dok u isto vreme pružaju fleksibilnost prednjeg dela stopala. Ovakav deo omogućava i dovoljan protok vazduha, pa je stopalo hladno i suvo čak i tokom intenzivnih trčanja.

Srednji deo đona je ojačan pa vam omogućava lagan prelaz sa pete na prste, i na taj način unapređuje vaše performanse tokom brze trke. Zahvaljujući slojevitoj konstrukciji srednjeg đona sa materijalom koji pruža velike mogućnosti, možete se kretati dinamičnije i apsorbovati udarce, što trčanje činiudobnim i laganim.

 

FOTO: NMT

 

Svakako, ulaganje u par patika za trčanje znači uzeti u obzir njihovu izdržljivost, što Boston 12 definitivno ima zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima od kojih su ove patike napravljene. Bez obzira da li se krećete po mokrim trotoarima ili prašnjavim stazama, Boston 12 nudi izuzetno prianjanje i agilnost. Uz sve to, dizajn đona obezbeđujustabilnost i kontrolu, poboljšavajući celokupno iskustvo trčanja.

Bilo da se spremate za kraće ili duže distance, ove patike zaista omogućavaju pravi balans brzine, podrške, izdržljivostii potencijal da ostvarite nove lične rekorde, kao i da jednostavno uživate u svakom koraku.

 

FOTO: NMT
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter