0
Kladionica

from left Luka Mitrovic, #9 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Shabazz Napier, #13 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Rokas Giedraitis, #31 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Mike Tobey, #18 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ STRAHUJE OD CRVENO-BELIH: Crvena zvezda dočekuje Monako u nastavku duplog kola Evrolige!

Objavljeno: 18.10.23 u 17:20

Novi izazov za šampiona Srbije

Nakon poraza u prošlom kolu od Žalgirisa, košarkaši Crvene zvezde se vraćaju u Arenu gde večeras od 20 časova dočekuju Monako. U Kaunasu smo gledali identičan meč kao i prošle sezone, kada su crveno-beli prokockali 7 poena prednosti koje su imali krajem poslednje četvrtine, dok su Kneževi i dalje bez pobede u uvodna dva susreta.

Najpre je Valensija savladala Monako u 1. kolu Evrolige, nakon čega je ekipa iz kneževine demolirana na domaćem terenu od strane Virtusa sa 83:59. Uoči večerašnjeg duela oglasio se i trener tima Saša Obradović, koji se osvrnuo i na prošlogodišnje gostovanje u Beogradu:

Oni su još jači tim nego prošle godine. Utakmica sa Zvezdom u ovoj fazi je pravi izazov. Naravno, analiziramo naše protivnike i spremamo se. Ali, u ovoj fazi sezone, prvi fokus mora biti na nama samima. Moramo da se koncentrišemo pre svega na našu igru, naše odluke na terenu, da bismo ravnotežu usmerili u pravom smeru.

Dok se košarkaši Monaka koncentrišu na svoju igru, svi ljubitelji najbolje evropske košarke se mogu koncentrisati na bogatu ponudu za poene/skokove/asistencije evroligaških igrača koja je dostupna na AdmiralBet.rs. Takođe, tokom trajanja duplog kola Evrolige 20% freebeta će biti dodeljeno na svaki tiket koji sadrži opklade na učinke 5 ili više evroligaških igrača.

Pored toga, kladionica AdmiralBet je pripremila i veliki broj specijala, a tokom cele sezone uživaoce sportskog klađenja očekuje kvota 1.90 za poene svih igrača i ta ponuda je dostupna samo u AdmiralBetu, dok je za sve ljubitelje fantazija kladionica AdmiralBet je u saradnji sa portalom Sportske.net napravila fantazi ligu u kojoj će se voditi borba za 1.500.000 dinara. Kod za pristup ligi je A3753715, a prilikom ulaska u ligu neophodno je da se popuni kratak upitnik koji se nalazi na ovom linku.

Sve od navedenog je dostupno svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, i u par klikova se može kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i naplatite svoje poznavanje elitne evropske košarke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter