0
Evroliga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade, James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Alen Smailagic, #9 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v FC Barcelona at Stark Arena on October 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ PORUČIO PRED PUT U GRČKU: Očekujem reakciju tima, nemamo vremena ni za tugu, ali ni za slavlje! (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.23 u 13:43

Žoc je svestan da težak zadatak čeka njegove momke.

Partizan u četvrtak gostuje Olimpijakosu u Pireju, a crveno-beli imaju imperativ pobede pred svojim navijačima, jer bi pobeda Beograđana značila tri vezana poraza.  Željko Obradović je za Mozzart TV govorio pred put u Grčku.

Olimpijakos je tim koji je napravljen da se bori fajnal for. Prošle sezone su igrali finale, igrali su izvanrednu košarku. Ove sezone su imali probleme sa povredama koji su sada sanirani. U njihvoj dvorani će biti vrlo teško, doveli su igrače koji su popunili prazninu posle odlaska nekih igrača. Nas u svakom smislu čeka vrlo težak meč„, rekao je trener Partizana, a potom i dodao

Ako želiš dobro da igraš u Evroligi moraš na visokom nivou sa koncentracijom da budeš svih 40 minuta. Mora da se zagradi koš, da se ne uzimaju igra pametno u napadu. Sve su to detalji“.

Partizan u ovaj meč ulazi bez bilo kakvog vremena za analizu i duži trening.

Uvek očekujem reakciju tima, nemamo vremena ni da patimo ni da se radujemo. Takav je ritam. Naporavićemo video, ukazaćemo na neke stvari i to je to„, rekao je Obradović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter