0
Fudbal

FOTO: Starsport

KRSTAJIĆ DOBIJA OTKAZ: Otkriveno kada će Bugari otpustiti srpskog trenera!

Objavljeno: 18.10.23 u 18:50

Nije opravdao očekivanja Saveza

Srpski trener Mladen Krstajić više neće biti selektor fudbalske reprezentacije Bugarske, saopštili su izvoru bliski Fudbalskom savezu Bugarske. Ova odluka doneta je nakon katastrofalnih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje su obeležile loši rezultati i porazi, uključujući nedavni poraz od Albanije.

Nakon neuspeha u kvalifikacijama, Krstajićeva sudbina kao selektora Bugarske bila je već neko vreme pod znakom pitanja. Odlučujući poraz od Albanije, gde su Albanci ubedljivo pobedili sa 2:0, bio je kap koja je prelila čašu i doveo do odluke o njegovom otpuštanju.

U Tirani, Ćazim Laci je prvi put zatresao mrežu Bugarske u 41. minutu, nakon konfuzije u njihovom šesnaestercu. Ernest Muči je potom udaljenim šutem sa preko 25 metara postavio konačnih 2:0, čime su Albanci obezbedili drugi plasman na veliko takmičenje, dok je Bugarska ostala zakucana za dno grupe sa samo dva boda.

Mladen Krstajić, koji je ranije vodio reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu 2018. godine, nije uspeo da prenese uspeh na selekciju Bugarske, te će sada morati da traži novu priliku za trenersku karijeru.

Fudbalski savez Bugarske će u četvrtak formalno potvrditi Krstajićevo otpuštanje i otpočeti potragu za novim selektorom, dok će Krstajić razmotriti svoje opcije i pripremiti se za sledeći korak u svom trenerskom putovanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter