7
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and AS Monaco at Stark Arena on October 18, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DUŠKO IVANOVIĆ KAO NAJVEĆI PROBLEM OVE CRVENE ZVEZDE: Nejasni potezi iskusnog stručnjaka glavna su prepreka Zvezde u trci za TOP8!

Objavljeno: 18.10.23 u 22:19

Loši potezi se ponavljaju previše često za ovaj nivo košarke.

Crnogorski stručnjak Duško Ivanović dolaskom u Zvezdu napravio je mnogo.. Vezao je nekoliko neverovatnih pobeda i tada je kupio navijače.

Ipak, početkom 2023. godine usledio je niz utakmica u kojima je Zvezda imala pobedu u svojim rukama, ali je nekakako uvek ostajala ‘kratka’. Medju navijačima su se smenjivali krivci, ali nekako se uvek izmedju ostalog provlačilo da je glavni krivac za to Duško Ivanović.

Od sada već čuvenog Žalgirisa prošle godine, preko finalne serije ABA lige, pa i samog starta u Evroligi ove godine. Prošlo kolo svedočili smo istom scenariju, a večeras je Duško takodje u porazu svog tima od ekipe Monaka ponovo u velikoj meri ‘kumovao’ ovakvom razvoju situacije.

FOTO: STARSPORT

Potpuno nejasne izmene, držanje na terenu igrača koji vidno nisu prisutni psihički na utakmici, do toga da što bi navijači rekli ‘klupira’ igrače u momentumu.

Nije ni to najveći problem, greške se dešavaju i sastavni su deo igre. Najveći problem se krije u tome što Duško neće ili ne zna da ispravi svoje greške. Konstantno se isto ponavlja, bukvalno postoji šablon po kom Crvena zvezda gubi utakmice u kojima vidno može da nadigra rivala.

Sigurno je da Čović neće smeniti Duška nakon ovog izuzetno bolnog poraza, ali mora dobro da se razmisli o tome šta i kako dalje.

410
81

7 Komentara

  1. E to je najveći problem,što će čekati I čekati,dok ne postane kasno sa smenom Ivanovića kome su pri tome dovođeni igrači ponjegovoj želji I ukusu

    0
    0
    Odgovori
  2. Još prošle sezone sam govorio da reponja nije trener za Zvezdine planove u evroligi. Igrači su prošle sezone igrali na suvi lični kvalitet bez ikakve taktike. Ko se iole razume u košarku mogao je to da primeti. Sada se ponavlja isto.

    4
    1
    Odgovori
  3. apsolutno ne zna šta radi. Uopšte ne prepoznaje situaciju na terenu. Izmene su mu katastrofalne i bez ikakvog smisla. Ovaj tim Zvezde zaslužuje kvalitetnijeg trenera.

    10
    0
    Odgovori
    • Ako vec navodite nekakve greske (ne mislim da ih nije bilo),red je i da pojasnite na sta konkretno mislite a napisati clanak o „greskama koje se ponavljaju“ bez navodjenja apsolutno bilo cega konkretnog je tragikomicno.Sportski pozdrav

      7
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter