1
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Indjija head coach Savo Milosevic Beograd, 22.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAVO MILOŠEVIĆ NAKON UBEDLJIVOG PORAZA: „Moram da priznam da sam se iznenadio!“

Objavljeno: 17.10.23 u 08:51

Težak poraz za njegove izabranike.

U mečevima koji su igrani u okviru kvalifikacija za EURO 2024. godine, najzanimljivije je bilo u Bosni i Hercegovini.

BIH je dočakala Portugal, koji je u prvom poluvremenu deklasirao izabranike Sava Miloševića sa 0:5. Kristijano Ronaldo dva puta, Bruno Fernandeš, Žoao Kanselo i Žoao Feliks su napunili mrežu domaćih. Na kraju je ostao taj rezultat posle 90 minuta, a Portugal je ostvario osmu pobedu u isto toliko kola. Nakon meča novi selektor Bosne i Hercegovine, Savo Milošević rekao je:

„Moram da priznam da mi je bilo iznenađenje ovo sve, sigurno sam ja najveći krivac za ovo. Energetski nismo mogli da im pariramo, oni su drugi nivo, ali to nema veze sa nama. Mi nismo bili na maksimumu, pre tri dana je izgledalo dobro, ali očigledno je da nemamo energije za dve utakmice u tri dana. Mnogo ekipa ima taj problem. Jako teško je bilo održati nivo igre sa njima, na to se sve složio i rani gol. Na startu utakmice smo ušli sa negativnim rezultatom i sve je krenulo ka lošem. U svlačionici sam rekao igračima, koliko god da je teško, rekao sam da se drugo poluvreme odigralo na karakter i zaradilo za nešto bolje u budućnosti. Definitivno Portugal nije nivo gde smo mi trenutno.“ – zaključio je novi selektor Bosne i Hercegovine.

3
0

1 Komentara

  1. Nije problem izgubiti, pa ni primiti 5 golova, jer razlika u kvalitetu je ogromna. Problem je što se gubi sa nulom, što na domaćem terenu ne možeš da daš gol! Da se izgubi sa 5-2,to bi već bila druga priča. Može selektor da bude i Murinjo, opet bi izgubili. Jednostavno razlika u kvalitetu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter