0
Fudbal

Aleksandar Mitrovic group G, UEFA EURO 2024 qualifying football match between Montenegro and Serbia on March 27, 2023. in Podgorica, Montenegro. (Photo by: Pedja Milosavljevic / DeFodi Images)

MEČ IZMEĐU SRBIJE I CRNE GORE POČEĆE MINUTOM ĆUTANJA: UEFA izdala saopštenje povodom terorističkog napada u Briselu!

Objavljeno: 17.10.23 u 16:50

Očekivana odluka nakon sinoćnjih dešavanja

Evropska kuća fudbala (UEFA) donela je bitnu odluku nakon terorističkog napada u Briselu, koji se dogodio tokom utakmice između selekcija Belgije i Švedske.

Dvojica navijača Švedske ubijena su sinoć od strane čoveka, poreklom iz Tusnisa, koji je ilegalno boravio u Belgiji, pokušavajući da se priključi džihadistima u jednoj  od „zoni sukoba“.

Iz tog razloga, UEFA je saopštila da će svih 7 večerašnjih mečeva u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, početi minutom ćutanja, uključujući i meč između Srbije i Crne Gore.

 

Nikola Krstovic (L) and Filip Djuricic (R) during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Utakmica između Belgije i Švedske je prekinut na poluvremenu, a UEFA će naknadno objaviti da li će meč biti nastavljen i kada ili će biti registrovan postignutim rezultatom. U momentu prekida bilo je 1:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter