0
Fudbal

FOTO: FSS

EVO KOLIKO JE PRODATO KARATA ZA UTAKMICU SA CRNOM GOROM:Očekuje se velika podrška Orlovima!

Objavljeno: 17.10.23 u 15:33

Značaj podrške publike ne može se preceniti, a srpski fudbaleri to dobro znaju dok se spremaju za ključnu utakmicu protiv Crne Gore, koja će odlučiti o njihovom plasmanu na Evropsko prvenstvo!

Očekuje se da podrška navijača bude neizostavan faktor, budući da je do utorka ujutru već prodato oko 30.000 ulaznica, a ovaj broj bi mogao da se značajno poveća kako dan odmiče.

Crveno-bele boje bodrenja neće izostati ni na gostujućem terenu, jer će verni navijači Crne Gore biti smešteni u specijalnom sektoru poznatom kao „kavez“, što je bila praksa i u Podgorici tokom prethodnih mečeva. Očigledno je da su se navijači željno priželjkivali priliku da podrže svoju reprezentaciju, posebno nakon što su morali da gledaju sa strane zbog kazne koja ih je sprečila da prisustvuju utakmici protiv Mađarske u Beogradu. 

Svi sanjaju o tome da će sledećeg leta, na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Srbija biti među 24 zemlje učesnice. Ovo takmičenje bi bilo posebno značajno jer je prošlo 24 godine otkako se naša zemlja takmičila pod ovim imenom na tako prestižnom takmičenju. Sada, momci iz reprezentacije nose teret odgovornosti da ostvare važnu pobedu i obraduju sve one koji veruju u njih.

U trenutku kada fudbaleri oblače  dres Srbije i stupaju na teren, njihov cilj će biti jasan – osvojiti tri ključna boda i time udovoljiti svojim pristalicama koje će ih bodriti sa tribina. Ova podrška, zajedno sa veštinom i strašću naših igrača, može biti ključna za ispunjenje zajedničkog sna – da ponosno nosimo naše boje na EURO 2024 i da se takmičimo sa najboljim ekipama Evrope. Fudbal ima moć da spoji naciju, a srpski fudbaleri su spremni da se izbore za svoje mesto na ovom prestižnom takmičenju. Uz podršku publike, nebesa su granica

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter