0
Odbojka

FOTO: Starsport

VELIKI PODVIG ZA PODRAŠČANINA: Višegodišnja lojanost prema Trentinu se konačno isplatila! (FOTO)

Objavljeno: 16.10.23 u 10:35

Ogromna čast.

Reprezentativac Srbije i odbojkaš italijansKe Trentina, Marko Podraščanin neće pamtiti 2023. godinu po lepoM u nacionalnom timu, ali zato hoće po podvizima u klubu. Naime, čelnici ovog tima sa ‘čizme’ imenovali su ga za novog kapitena nakon odlaska Mateje Kazijskog, tako da su se trud i lojalnost konačno isplatili.

NOVAK OSTAO BEZ 500 BODOVA: Evo koliko sada Alkaraz zaostaje!

Podraščanin je član Trentine još od 2007. godine kada je došao iz Vojvodine i skoro dve decenije brani boje ovog kluba. On se već u Italiji što se kaže ‘odomaćio’ pošto je dobio i njihovo državljanstvo, tako je kapitenska traka došla kao šlag na tortu napornog rada starog skoro dve decenije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели trentino volley (@trentinovolley)

Novosađanin se okitio titulom Serije A, najboljim blokerom, a postao je i rekorder sa najviše utakmice za selekciju Srbiju, lepi podvizi novog kapitena Trentina. Pored Ivana Miljkovića još jedan Srbin ostavlja veliki trag u italijanskoj odbojci.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter