0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

TOPIĆ BRILJIRAO U ŽELEZNIKU: Mega na krilima najvećeg talenta srpske košarke slomila FMP!

Objavljeno: 16.10.23 u 22:33

Na kraju je presudila genijalnost najvećeg talenta srpske košarke

Mladi plejmejker Nikola Topić pokazao je svoj ogroman talenat na terenu i briljirao u dresu Mega Bemaksa, ostvarujući svoj prvi dabl-dabl u Jadranskoj ligi i doprinoseći ključnoj pobedi svog tima nad FMP-om rezultatom 83:73. Ova impresivna izvedba još jednom je potvrdila Topićevu izuzetnu košarkašku nadarenost i podstakla razgovore o njegovoj budućnosti u svetu košarke.

Nikola Topić, predvodnik talentovane juniorske generacije Srbije, nije razočarao svoje navijače na nedavnoj utakmici protiv FMP-a. Topić je dominirao terenom punih 34 minuta, beležeći neverovatan učinak od 21 poena (7/13 iz igre, 1/4 za tri), 10 asistencija, dva skoka i pet iznuđenih faulova. Njegova izvanredna igra posebno je došla do izražaja u odlučujućim momentima utakmice.

Nakon tehničke greške na klupi FMP-a, Topić je ušao u seriju poteza koja je odvela Megu do ključne prednosti. Brzim prvim korakom i preciznim šutevima, Topić je bio nemoguća prepreka za odbranu FMP-a. Njegova fantastična trojka na tri minuta pre kraja utakmice povećala je prednost Mege na deset poena, postavljajući tako kamen temeljac za pobedu svog tima.

Ova izvanredna izvedba Nikole Topića nije samo donela važnu pobedu Mega Bemaksu, već je takođe potvrdila njegovu ulogu kao jednog od najuzbudljivijih mladih talenata u srpskoj košarci. Pitanje o njegovoj budućnosti i dalje intrigira košarkašku javnost, ali jedno je sigurno – Topićev uspon u svetu košarke tek počinje, obećavajući blistavu karijeru u budućnosti.

https://hotsport.rs/kljucna-rec/nikola-topic

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter