0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Twitter

SKANDAL U ZENICI: Navijač Bosne i Hercegovine napao Ronalda, reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.23 u 21:50

Neprijatna scena na utakmici kvalifikacija za EURO

Kristijano Ronaldo, svetski poznati fudbaler, doživeo je neprijatnost na nedavnoj utakmici između Bosne i Hercegovine i Portugala. Na ovom meču, jedan navijač iz Bosne i Hercegovine je upao na teren i krenuo ka portugalskom napadaču, ali je Ronaldo pokazao izuzetnu mirnoću i kontrolu.

Neprijatan incident dogodio se tokom meča između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Portugala. Jedan od navijača iz Bosne i Hercegovine uspeo je da probije obezbeđenje i upadne na teren, usmeravajući se ka Kristijanu Ronaldu. Ipak, umesto da odgovori na agresivnost, Ronaldo je reagovao sa izuzetnom smirenošću i nepokolebljivim stavom.

Obezbeđenje je brzo intervenisalo i uklonilo navijača sa terena, čime je situacija stišana i omogućeno da se utakmica nastavi. Ronaldo je demonstrirao profesionalizam i primerenost u ovom izazovnom trenutku, što je dodatno pojačalo poštovanje i divljenje prema njemu širom sveta.

Incident je naglasio važnost bezbednosti na sportskim događajima i hitne reakcije obezbeđenja kako bi se osigurala sigurnost igrača i svih prisutnih na stadionu. Očekuje se da će relevantne sportske organizacije preduzeti neophodne mere kako bi se izbegli slični incidenti u budućnosti i obezbedila sigurnost svih učesnika sportskih manifestacija.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter