0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

RUS OTKRIO KOLIKO GA PLAĆAJU U SPARTAKU: ‘Moja plata je kao na…’

Objavljeno: 16.10.23 u 12:55

‘Ne vidim nikakvu svrhu da uopšte imam agenta.’

Legendarni ruski fudbaler, a sada trener Spartak Subotice, Aleksandar Keržakov je u intervjuu za ‘Sport Ekspres’ govorio o fudbalu u Srbiji.

KERŽAKOV SE DOTAKAO FUDBALA U SRBIJI: ‘Ne obraćam pažnju na suđenje, jer ne mogu mogu da utičem na njihov rad!’

Bivši as Zenita se dotakao svoje zarade u ovom klubu sa severa Srbija i naveo da je ona oko 2.000 dolara mesečno koliko imaju treneri na Kipru ili drugoligaškim timovima u Rusiji. Takođe je naveo da mu agent nije potreban, jer je on od pomoći igraču oko pregovaranja i to samo trenutno.

-Ne vidim nikakvu svrhu da uopšte imam agenta. On može pomoći igraču da pregovara, i to samo trenutno. Mogu i sam da komunciram, ako je neko zainteresovan, svi znaju moj broj telefona. Opcija je bilo s vremena na vreme, ali nisu bile uspešne. Moja plata je, kao na Kipru, nekoliko puta manja nego u Nižnjem Novgorodu. Mislim da su toliko plaćeni drugoligaški treneri u Rusiji ili možda oni iz donjeg dela tabele u prvoj ligi. Ne znam kakve su sad plate – poručio je Keržakov.

Podsetimo, Aleksandar Keržakov je od letos trener Subotičana, a pre toga je vodio Tom, Nižnji Novgorod, Karmiotisu i mladu selekciju Rusije. 

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter