0
Fudbal

FOTO: Twitter/@selecaoportugal

RONALDO RAZBIO BOSNU: Milošević doživeo debakl u Zenici, Van Dajk doveo Holandiju na korak od EURA! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.23 u 23:20

Nismo dobili nijednog novog učesnika EURA, ali se stvari polako kristališu

U mečevima koji su igrani u okviru kvalifikacija za EURO 2024. godine, najzanimljivije je bilo u Bosni i Hercegovini i Grčkoj.

BIH je dočakala Portugal, koji je u prvom poluvremenu deklasirao izabranike Sava Miloševića sa 0:5. Kristijano Ronaldo dva puta, Bruno Fernandeš, Žoao Kanselo i Žoao Feliks su napunili mrežu domaćih. Na kraju je ostao taj rezultat posle 90 minuta, a Portugal je ostvario osmu pobedu u isto toliko kola.

Standings provided by Sofascore

U Grčkoj su se sastala domaća reprezentacija protiv Holandije, a gosti su odneli krucijalnu pobedu za plasman na EURO 0:1. jedini gol je postigao Virdžil van Dajk sa penala u nadoknadi vremena. Bio je to drugi penal za goste na utakmici pošto je Veghorst promašio najstrožu kaznu u 28. minutu.

Standings provided by Sofascore

Holandija sada ima 12 bodova kao i Grčka, ali i utakmicu manje. Grčka jedinu preostalu utakmicu ima protiv Francuske kao gost.

U preostala tri meča Irska je savladal Gibraltar 0:4, Slovačka je bila bolja od Luksemburga 0:1, dok je Island ubedljivo savladao Lihtenštajn 4:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter