0
Fudbal

FOTO: Starsport

PIKSI OBJASNIO ZAŠTO SE KRSTIO PROTIV MAĐARA: ‘Ako nas sreća zaobiđe sutra, moraću da odem da…’

Objavljeno: 16.10.23 u 15:50

‘Krstio sam se jer sam se pitao da li je moguće da nije ušla u gol.’

Nacionalni tim Srbije je poražen od Mađarske 2:1, ali po igri definitivno je zaslužio pobedu. Bilo je dosta promašaja, čak dve stative za redom, a selektor ‘orlova’ Dragan Stojković Piksi objasnio je zašto se non stop krstio nakon promašen stopostotnih prilika, pa je otkrio šta će uraditi ako ih sreća zaobiđe sutra.

PIKSI SHVATA OZBILJNOST MEČA SA CRNOM GOROM: ‘Najvažnija utakmica u kvalifikacijama definitivno!’ (VIDEO)

-Nema velikih filozofija. Želimo da pokažemo igru iz Budimpešte. Ako to pokažemo, ne damo gol, moraću da odem negde da se pomolim i zapalim sveću. Krstio sam. Nisam tražio pomoć od Boga. Krstio sam se jer sam se pitao da li je moguće da nije ušla u gol.To može da bude nekom simpatično, nekom ne – naveo je.

Pozvao je ratnike, a ne fudbalere.

-Nisam pozvao fudbalere, već ratnike. Imao sam u Budimpešti i fudbalere i ratnike, to želim i protiv Crne Gore da imam. Svesni smo važnosti, svega. Koliko god da se stvara euforija, tenzija. Zadržaćemo mir. Opušteni smo i mirno dočekuje tu utakmicu. Kada počne utakmica, videćete reakciju – poručio je Piksi.

 

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra najvažniju utakmicu u ovim kvalifikacijama sutra od 20:45 protiv Crne Gore na stadionu ‘Rajko Mitić’.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter