0
Fudbal

Lazar Samadrzic (FOTO: Starsport)

PIKSI O IZOSTANKU SAMARDŽIĆA: „To su nijanse, ne možeš da staviš sve“

Objavljeno: 16.10.23 u 18:20

Selektor je obrazložio svoje postupke i izmene

Fudbaleri Srbije sutra od 20 časova i 45 minuta na stadionu „Rajko Mitić„, dočekuju selekciju Crne Gore u okviru 7. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj sledeće godine.

Orlovi“ su u subotu poraženi od Mađarske u Budimpešti sa 2:1. Bili su naši agresivni i diktirali tempo tokom čitavog toka meča ali lopta prosto nije htela u gol.

Mnogi su zamerili Draganu Stojkoviću to što je na klupi ostavio mladog fudbalera Udinezea, Lazara Samardžića. Piksi je svoju odluku obrazločio na konferenciji za medije uoči meča sa Crnom Gorom.

 

 

Tu je živ i zdrav. Onako kako sam video utakmicu u Budimpešti, povukao sam poteze za koje mislim da sam bio potpuno u pravu. Ostalo su nijanse. Sa trenerske strane je urađeno kako treba sve, da stavimo na muke Mađarsku. Pokazali smo da smo bili u pravu. Tim je delovao kako sam želeo i pretpostavio. To daje treneru satisfakciju. Onda ubediš igrače da je to prava stvar. A onda ubediš igrače da je to prava stvar. Viziju koju sam imao za tu utakmicu sa pravom sam je imao. Da li će jedan, drugi ili treći, to je nebitno. Bitno je da oni koji igraju ili uđu treba da doprinesu da tim ne izgubi na lepoti, oštrini. To su samo nijanse. Da je Samardžić ušao, ne bi bila greška. Ne možeš da staviš sve – izjavio je Piksi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter