2
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

FOTO: Starsport

OZBILJAN PROBLEM ZA PIKSIJA: Selektor Srbije protiv Crne Gore ne može da računa na jednog igrača!

Objavljeno: 16.10.23 u 20:20

Jasno je da će morati da smisli nešto novo

Fudbalska reprezentacija Srbije suočava se sa novim izazovima pred važan susret sa Crnom Gorom, jer je povreda zadesila jednog od ključnih igrača.

Mijat Gaćinović, prvotimac AEK-a, osetio je bol u zadnjoj loži tokom zagrevanja pred utakmicu sa Mađarskom na „Ferenc Puškaš areni“. Iako je hrabro pokušao da odigra, povreda je bila jača, a selektor Dragan Stojković neće moći da računa na njega.

Gaćinović, koji se nedavno vratio u državni tim nakon tri godine, nije hteo da ostavi saigrače na cedilu, ali neviđeni peh ga je primorao na povlačenje sa terena. Selektor Stojković je na današnjoj konferenciji za novinare ostao zagonetan kada je govorio o povredama unutar tima.

„Povređeni? Ima ih, ne smem da kažem ko je u pitanju. Razglasiće se…“, rekao je Stojković.

Prema prvim procenama, Gaćinović će morati na dvonedeljnu pauzu, što će ga sprečiti da učestvuje u predstojećoj utakmici protiv Crne Gore. Iako je ostao u Beogradu zbog povrede, Gaćinović će bodriti svoje saigrače izvan terena, dok će se kasnije pridružiti ekipi u Grčkoj.

Stojković nije krio koliko ceni Gaćinovićev potencijal u timu, ali povrede su postale izazov s kojim se moraju suočiti. Reprezentacija Srbije će morati da pronađe nove načine da nadomesti ovaj gubitak i da se hrabro suoči sa Crnom Gorom u narednoj utakmici.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter