0
Košarka

Olympiacos' Sasha Vezenkov in action during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„Ko je bre ovaj sa brojem 7“: Stiv Ker nema pojma ko je MVP Evrolige!

Objavljeno: 16.10.23 u 19:50

Trofejni NBA stručnjak nije prepoznao Vezenkova

Odavno je poznato da igrači ali i treneri iz NBA lige ne poštuju i ne cene dovoljno košarkaše koji su svoju karijeru i ime izgradili u Evropi. Juče smo još jednom dobili potvrdu toga.

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su ekipu Sakramento Kingsa 121:115. Zanimljiva scena desila se krajem prve četvrtine, kada su timovi zamenili prve petorke.

Za „Kraljeve“ je ušao u igru prošlogodišnji MVP Evrolige i najnovije pojačanje Sakramenta, Saša Vezenkov. Ono što je komentatore ostavilo u čudu, jeste činjenica da trener Voriorsa i jedan od najboljih šutera svog vremena, Stiv Ker, nije imao ideju o kome se radi.

Ko je ovaj sa brojem 7“ – pitao je osoblje Ker. Da stvar bude još komičnija, ni ostatak osoblja nije znao o kom igraču se radi.

 

 

Vezenkov je prošle sezone briljirao u dresu Olimpijakosa sa kojim je došao do finala Evrolige. U regularnoj sezoni beležio je 18 poena i 7 skokova uz izvanredne procente šuta, što mu je donelo priznanje MVP.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter