1
Fudbal
Ronaldo

Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

GORICA DODIK ODGOVORILA NA PROZIVKE: „Ronaldo ne bi ni došao da vam predsednik saveza nije Srbin“!

Objavljeno: 16.10.23 u 19:14

Veliko interesovanje vlada u Bosni zbog večerašnje utakmice

Fudbaleri Bosne i Hercegovine večeras od 20 časova i 45 minuta dočekuju selekciju Portugala u okviru 8. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Iako se spekulisalo da će gosti možda doći bez svoje glavne zvezde, Kristijana Ronalda, s obzirom na činjenicu da su već obezbedili odlazak na EURO, to se ipak nije desilo. Kristijano je zajedno sa svojim saigračima juče sleteo u Bosnu.

To je naravno izazvalo opšte oduševljenje prisutnih, koji su želeli da se fotografišu sa jednim od najboljih napadača svih vremena. U tome su svakako uspela deca: Edina Džeka, Miralema Pjanića kao i deca Gorice Dodik, ćerke Milorada Dodika.

To je naišlo na osudu mnogih korisnika na Instagramu.

– Ne bi ga videla da nisi u Federaciji. za koga navijaš? Iskreno od srca, ne ljutimo se – napisao je neko od korisnika mreže.

 

FOTO: Screenshot/Instagram

 

Gorica je hitro odgovorila i istakla kome će biti naklonjena.

– Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu saveza, a i selektor vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju – istkala je ćerka Milorada Dodika.

Potom su usledili brojni komentari uvreda na njen račun, pa je osetila potrebu da se oglasi.

– Od sada, pa nadalje i ubuduće na blok idu odmah svi koji mi bilo kakve komentare ostave, da li ispod slike ili u inbox, a koji se odnose na ‘suživot’ naroda u BiH. Ne zanima me šta mislite isto kao što ni vas ne treba da zanima moje mišljenje u vezi toga. Ne mrzim nikoga niti gledam ko se kako zove, ali na svoje ne dam i nemojte me čačkati. Uživajte u toj količini mržnje koje imate u sebi u izobilju ako vam to predstavlja toliko zadovoljstvo, ali ego šiljite na nekome drugom. Prijatno! – napisala je na storiju.

 

FOTO: Screenshot/Instagram
4
0

1 Komentara

  1. Ajde više prekinite da tražite svaki i najmanji razlog da bi nekog plunuli! Svi Turci koji žive u Nemačkoj navijajuza Tursku i to kada Nemačka igra kao domaćin, pa šta? Hajde sad komentarišite to, da vas čujem?! Žena navija za Srbiju pa šta? Ja sam hrvat i navijam za Hrvatsku i šta sad? Šta je tu nenormalno? Ako neko ne može to da shvati, onda će stvarno biti tačni oni vicevi o tome kako su bosanci „pametni“. Da, kažem bosanci misleći na sve koji žive u Bosni bez obzira na veru i naciju. Ovo je pitanje razuma a ne ko je Hrvat, Bošnjak ili Srbin. Pritom NE volim Dodika ali ovo nema veze s tim, ovo je sport.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter