0
AdmiralBet ABA Liga
Zvezda - Borac

FOTO: ABA liga

ZVEZDA SLOMILA BORAC: Čačani pružili veliki otpor crveno-belima, ali je na kraju kvalitet presudio!

Objavljeno: 15.10.23 u 19:41

Na kraju je šampion Srbije izvojevao trijumf u hali na obali Zapadne Morave

Košarkaši Crvene zvezde upisali su još jednu pobedu pobedom u Čačku protiv domaćeg Borca rezultatom 87:93 u okviru trećeg kola ABA lige.

Posle promašaja Ronalda Segua, a potom i ofanzivnog skoka Marka Simonovića na drugoj strani, Rokas Giedraitis otvara ovaj meč trojkom.

Iako je Zvezda gotovo konstantno držala prednost protiv domaćina, Borac je odlično odgovorio i držao je korak za šampionom Srbije.

U drugoj četvrtini crveno-beli su zaigrali još bolje na obe strane parketa, pa je prednost Beograđana veoma brzo postala dvocifrena.

Do kraja poluvremena Borac je uspeo da se približi Zvezdi, ali samo na osam poena zaostatka.

Zvezda se na startu treće deonice uspešno vratila na dvocifrenu prednost, na šta Borac prosto nije imao odgovora u odbrani, ali ni u napadu.

Ipak, završnica četvrtine donela nam je hrabriju igru Čačana koji su uspeli da se primaknu crveno-belima na svega šest poena minusa, ali to nije dugo trajalo.

U četvrtoj četvrtini Zvezda je odličnom organizacijom na obe strane parketa uspela da osigura još jednu važnu pobedu u ABA ligi.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter