0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

VELIKO POJAČANJE ZA FK JEDINSTVO 1936: Kruševljani imaju novog beting partnera! (FOTO)

Objavljeno: 15.10.23 u 14:10

Kompanija AdmiralBet je od početka sezone postala zvaničan beting partner velikom broju srpskih fudbalskih klubova. Saradnja je ozvaničena sa novim članovima Superlige, IMT-om i Železničarem iz Pančeva, kao i sa učesnikom Prve lige Srbije, Radničkim iz Sremske Mitrovice, dok je nedavno AdmiralBet postao sponzor i Mladom Radniku iz Požarevca, klubu koji se takmiči u Srpskoj ligi Zapad.

Tu nije kraj fudbalskim sponzorstvima, jer je AdmiralBet postao zvaničan beting partner još jednom srpskom niželigašu. U pitanju je FK Jedinstvo 1936 iz Kruševca, ekipa koja je prošle godine bila šampion zone Zapad, a od ove sezone se takmiči u Srpskoj ligi Istok. Kruševljani su tokom letnje pauze napravili par ambicioznih poteza, prepoznatih od strane AdmiralBeta, koji je odlučno stao iza Jedinstva sa namerom da pomogne klubu da ispuni svoj cilj i napadne mesto koje vodi u Prvu ligu Srbije.

FOTO: AdmiralBet

Ovo je zaista velika stvar za nas. Naše ambicije su da nastavimo da rastemo, Jedinstvo iz Kruševca se neće zaustaviti na plasmanu u treću ligu„, kaže predsednik kluba Milan Gašić posle zaključivanja saradnje sa AdmiralBetom.

Moćni sponzor će biti ključ za dalji skok, pojačali smo se letos pred novo takmičenje, izazov je veći, a sve će biti lakše uz vetar u leđa od AdmiralBeta“, poručuje prvi čovek Kruševljana.

FOTO: AdmiralBet

Ovim vidom saradnje, AdmiralBet nastavlja da pruža podršku domaćem sportu putem brojnih sponzorstava, sa idejom ulaganja u razvoj nižih liga i ekipa koje se takmiče u njima, što će doprineti napretku srpskog fudbala u budućnosti.

Širimo se, tražimo ambiciozne partnere, svi klubovi čiji smo sponzori se ne zadovoljavaju postignutim, pa je jasno da tamo gde ima prostora i želje za napredak, AdmiralBet pomaže. Jasno je da i od Jedinstva očekujemo borbu za novu promociju, odnosno drugu ligu„, izjavio je CEO AdmiralBeta Marko Ribarić.

FOTO: AdmiralBet

Svaki cilj je ostvariv sa ovakvim sponzorom, Kruševljani su gladni trijumfa, pa se nadamo da će jedinstvo Jedinstva i AdmiralBeta biti pravi recept za istorijski uspeh!

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter