1
Domaći fudbal

during the UEFA EURO Qualifiers group G Season 2023/2024 match between Hungary and Serbia at stadium Puskas Arena on October 14, 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRBIJA IDE SIGURNO NA EVROPSKO PRVENSTVO: Evo zašto Crna Gora ne može da se nada pobedi u Beogradu!

Objavljeno: 15.10.23 u 20:08

Razlika u kvalitetu i kohones Orlova su presudni faktor.

Srbija u utorak uveče igra svoj meč odluke, a rival za defakto plasman na Evropsko prvenstvo je selekcija Crne Gore, koja praktično u slučaju pobede jedino može da mašta o plasmanu na završni turnir.

Ipak, više puta je piksijeva selekcija pokazala, da kada je najvažnije, oni prosto ne mogu da izgube, to se videlo u Portugalu, a prilično smo sigurni da ekipa (ne)kvaliteta Crne Gore, koja je do sada pobeđivala samo najslabijeg rivala u našoj grupi, Bugarsku, teško je verovati da išta mogu protiv Srbije, koja je par klasa iznad.

Isto tako podršla navijača neće izostati, pa će Orlovi na krilima minimum 30.000 ljudi igrati svoj meč, i zaista je teško verovati da ekipa koja je samo pobeđivala bugarsku selekciju može ozbiljnije da naškodi Srbiji.

Sve u svemu, Piksi će održati svoje obećanje, pobediće Sokole, a potom će imati pozitivan rezultat u Beogradu protiv Bugara, i bez sumnje je plasman na Euro naše selekcije siguran.

Standings provided by Sofascore

 

13
11

1 Komentara

  1. Koliko ste samo neprofesionalni…. pa mi nismo ni bugarsku pobedili nego smo se borili za neresen rezultat…. sramtie se

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter