0
Fudbal

FOTO: Twitter/Italy

SPALETI JASAN: ‘Naredni duel će da pokaže šta nam nosi budućnost!’

Objavljeno: 15.10.23 u 15:50

‘Da vidimo kakvi smo i koliko možemo.’

Reprezentacija Italije ostvarila je ubedljiv trijumf nad Maltom u kvalifikacijama Evropsko prvenstvo 2024. godine u  Nemačkoj.  Selektor ‘azura’ Lućano Splaeti je imao samo reči hvale za svoje izabranike, ali da očekuje više od Berardija koji ume da opasan i na drugim pozicijama.

– Otvorili smo meč sjajnim udarcem Bonaventure, koji je pokazao mogućnost da na malom prostoru pronađe rešenje. Za Berardija ovo nije ništa novo, znamo za šta je sposoban i kakav šut ima. Očekujemo više od njega u kombinovanju sa saigračima, ali je jednako opasan i kada unese loptu unutra – naveo je.

Za dva dana Italiju očekuje direktan okršaj za plasman za Evropsko prvenstvo protiv Engleske i taj duel će mnogo toga pokazati, a sa tim se složio i sam Spaleti.

-Naredni duel će da pokaže šta nam nosi budućnost. Tu ćemo da vidimo kakvi smo i koliko možemo. Biće dosta drugačije nego što je to bio slučaj danas budući da igramo protiv ekipe šampionskih ambicija, ali upravo se na takvim duelima dobijaju vize za velika takmičenja – istakao je bivši trener Napolija.

‘CRNO-BELI’ PUSTILI ULAZNICE ZA MEČ SA BARSOM: Očekuje se pakao ‘Štark arene!’ (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter