2
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Mijatovic Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, cetvrtfinale Crvena Zvezda - Borac Cacak kosarka, Nis, Srbija 16.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠEF STRUKE BORCA REKAO SLEDEĆE: Evo zašto je Zvezda slavila u Čačku!

Objavljeno: 15.10.23 u 21:41

Šef struke Čačana imao komenar.

Košarkaši Crvene zvezde upisali su još jednu pobedu pobedom u Čačku protiv domaćeg Borca rezultatom 87:93 u okviru trećeg kola ABA lige.

Šef struke domaćih, na konferenciji rekao je sledeće.

Rekao sam i pre početka da želimo da dočekamo Zvezdu pred našim navijačima na pravi način, da budemo pravi i konkurentan tim. Nemam problem sa pobedom ili porazom, kad te ekipa pobedi kvalitetom, uvek ću pružiti ruku. Zvezda je pobedila na kvalitet, presudio je skok, 14 više u korist rivala, 17 poena iz drugog napada…“

Potom je dodao.

Mi smo u tranziciji imali 21 poen, naspram devet Crvene zvezde, jer smo hteli da nametnemo taj stil igre. Svaka čast momcima koji nisu odustali 40 minuta, ostali smo u utakmici do kraja i to nam je bitno za naredni period, jer gradimo takvu igru, takav mentalitet da ne odustajemo, da se borimo i ova utakmica nam je bila priprema za sledeće utakmice. Zvezda je pogodila mnogo teških šuteva i kada smo imali priključak, to je kvalitet. Čestitike Zvezdi, a mi se okrećemo utakmici protiv Splita„, zaključio je Mijatović.

 

15
2

2 Komentara

  1. Ma koliko se dobro pokazao, ipak je jedan od najvećih krivaca Segu. U bitnim momentima on kao da je pokušavao da dokaže lični kvalitet. Zaletanje na koš, potpuno odsustvo timskog duha, to je glavni uzrok poraza.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter